۱۴۰۴/۰۳/۲۹ - ۰۴:۳۶

درهای جهنم | صهیونیست‌ها بی«چاره» شدند

با وجود اینکه ایران با شدت بخشیدن به حملات خود سرزمین‌های اشغالی را به جهنم برای صهیونیست‌ها تبدیل کرده است، دولت نتانیاهو همچنان اجازه خروج از این مناطق را به آن‌ها نمی‌دهد.

درهای جهنم | صهیونیست‌ها بی«چاره» شدند

به گزارش سراج24؛ «یا مرگ تدریجی در پناهگاه یا فرار از سرزمین‌های غصب شده» این دو انتخابی است که امشب سپاه پاسداران در بیانیه خود پیش روی صهیونیست‌ها گذاشت.
در همین حال که ایران از موشک‌های جدید و فوق پیشرفته خود برای زدن اهداف در سرزمین‌های اشغالی استفاده کرده و رعب و وحشت را در دل صهیونیست‌ها انداخته است، به دلیل سیاست‌های دولت نتانیاهو نیز صهیونیست‌ها به شدت تحت فشار قرار گرفته‌اند.
چند روز پیش وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی میری رگو از اعلام ممنوعیت خروج ساکنان سرزمین‌های اشغالی خبر داد و اعلام کرد که در این برهه کسی حق خروج ندارد. 
موضوعی که به سرعت با عنوان گروگان‌گیری دولت از اسرائیلی‌ها برای استفاده به عنوان سپر انسانی در رسانه‌ها مطرح شد. با این حال خبرهایی نیز از فرار صهیونیست‌ها با قایق‌های تفریحی به سمت قبرس در روزنامه‌های اسرائیلی منتشر شد.
در حال حاضر سفارت خانه‌های کشورهای مختلف به ویژه غربی‌ها در حال انتقال کارکنان و خانواده‌های خود از سرزمین‌های اشغالی به کشورشان هستند؛ چنانکه دفتر نخست وزیر انگلیس امروز اعلام کرد که خانواده‌های کارکنان انگلیس در تل‌آویو شب گذشته سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند.
همچنین کانال ۱۲ صهیونیست‌ها اعلام کرد که یک هواپیمای آمریکایی امروز دیپلمات‌ها و خانواده‌هایشان را از اسرائیل خارج کرد.
سفیر آمریکا در اسرائیل نیز امروز گفت که وزارت امور خارجه ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای تخلیه شهروندان آمریکایی از اسرائیل با استفاده از کشتی‌های کروز و پروازها است.
هرچند صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند به هر روشی که شده خود را از جهنمی که در آن گرفتار شده‌اند، نجات بدهند و تحمل خسارت سنگین و دردناکی که امروز نتانیاهو به آن اذعان کرد را بیشتر نکنند، با این حال سیاست‌های دولت نتانیاهو مانعی اصلی در برابر آن‌ها است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••